2015-12-19 08:45:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne konfrontálódjon a családja férfi tagjaival!

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Mérleg jegyében áll, ez az ön horoszkópjában a társkapcsolatokat jelzi. Előfordulhat, hogy nemcsak a házassága miatt, hanem egy üzleti kapcsolata miatt is peresednie kell. Törekedjen inkább a békés megegyezésre!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Délelőtt ne csináljon semmi fontosat, nehogy károk érjék. Az uralkodó bolygója szemben áll a Bika jegyével, és garantálja a jó kapcsolatokat. Ne felejtse el a gyermekek ajándékát beszerezni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars hatására ösztönzést érez az önkifejezésre. Ez a tranzit kedvezőbb az aktív megnyilvánulásokra, például arra, hogy örömét lelje a sportban vagy akár egy táncos buliban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, nehogy megsérüljön, vagy tűz üssön ki a lakásában! Zaklatott lelkiállapota könnyen okozhat emésztési panaszokat, és fordítva: ha nem eszik rendesen, attól ideges vagy elcsigázott lesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha képes lesz tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, akkor könnyebben meggyőzhet másokat. Termékeny időszak a mostani, mely kedvez mindenféle szellemi és fizikai tevékenységnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars a Mérleg jegyében áll. Ennek a bolygóállásnak kellemetlen következménye lehet a túl nagy anyagi kiadás, vagy valamilyen pénzügyi probléma. Nemcsak az anyagiak terén, de minden más kérdésben is sikeresebb lehet, ha lépésről lépésre halad.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön bátor és merész, de a beszéde kissé gunyoros és vitatkozásra is hajlama van, ennek ellenére elismerésre számíthat a napokban. A mai bolygóállás könnyen okoz tűzkárokat, vagy forrázásokat, esetleg bőrsérüléseket - legyen különösen óvatos!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Neptunusz a legjobb fényszögben van a Skorpió jegyével, és minden támogatást megad a mai nap folyamán. Élete gyökeres fordulatot vehet, és a legkisebb sikereknek is nagyon-nagyon fog örülni. Még van idő pótolni a hiányokat a karácsonyi ajándékok terén...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkast játsszon, együtt kell működnie a többiekkel! Ez nem azt jelenti, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnia, azt azonban igen, hogy úgy tudja legjobban a céljait szolgálni, ha csapatban dolgozik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars a Mérleg jegyében áll: most az lenne a legjobb, ha egyedül dolgozna, vagy legalábbis önálló feladatot kapna, vagy szerezne magának. Ne konfrontálódjon a családja férfi tagjaival!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy külföldi utazás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat önnek. Eredményeket érhet el minden jogi, vagy külföldi üggyel kapcsolatban. Talán túlságosan is vitatkozó kedvű lesz. Ne legyen kíméletlen!

Halak: II. 19. - III. 20.
Gondjai támadhatnak a közösen kezelt pénzek vagy vagyontárgyak körül, üzleti és magánéleti vonalon egyaránt. Hajlamossá válhat a pazarlásra, ami szintén konfliktusokhoz vezet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: